Route:  
  1. Home
  2. Contact
  3. Over ons

Over ons


De informatie op deze website is gebouwd op basis van vele jaren ervaring in het helpen ontwikkelen van een betere fietsvaardigheid voor vele duizenden zowel jonge als oudere fietsers. Deze ervaring heeft geleid tot enkele geheel nieuwe inzichten op dit gebied.

Met name de wijze waarop de fietsvaardigheid aan kinderen traditioneel wordt onderwezen via het rijden van parcoutjes met allerlei oefeningen zijn niet geschikt om breed in het onderwijs ingezet te worden en leiden bovendien niet tot de tegenwoordig vereiste fietsvaardigheden.

De situatie in zowel het onderwijs als in het verkeer zijn immers ook niet vergelijkbaar enige jaren geleden. Alles moet efficiënter, in een normale les passen en meer gericht zijn op interactieve, groepsgerelateerde vaardigheden in plaats van op individuele fietskwaliteiten. Met name de door ons ontwikkelde Fietswielspellen zijn in deze opzichten vernieuwend en zullen kunnen de basis vormen voor een betere fietscultuur en mninder ongevallen in de toekomst.

 

Uiteraard houden wij ons graag aanbevolen voor tips en / of adviezen.

 

Pedaleren.nl,

Ruud van Roekel.

info@pedaleren.nl.

Daar fiets je beter van!

 

 

Fietslessen Asielzoekers blijvend succes

Begin 2017 heeft Pedaleren,nl vrijwilligers van Welkom in Wageningen opgeleid voor het verzorgen van fietslessen aan asielzoekers bij het COA in Wageningen. Sindsdien hebben honderden volwassenen en kinderen met succes fietsles gehad. Bij de lessen gebruik gemaakt van het door Pedaleren.nl speciaal voor deze doelgroep ontwikkelde lespakket. Het verzorgen van fietslessen voor volwassenen wordt daardoor veel eenvoudiger maakt. De lessen worden afgesloten met een fietscertificaat.

Lees op de site van Welkom in Wageningen welke mooie resultaten er zijn behaald!

Daar fiets je beter van!

Er zijn nog geen events gepland!

Pedaleren.nl, daar fiets je beter van!

Er zijn nog geen events gepland!